Хөрс, хүнс, хүн гурав хүйн холбоотой
ах
ах

Мах, сүү, малын тэжээл шинжлэх генетикийн лаборатори байгуулагдлаа

БНСУ-ын KOICA (олон улсын хамтын ажиллагааны байгууллага)-аас Хөдөө аж ахуйн сургуулийн Мал аж ахуй биотехнологийн сургуулийн чадавхийг дээшлүүлэх буцалтгүй тусламжийн 5 сая ам.долларын өртөгтэй төслийн хүрээнд мах махан бүтээгдэхүүн, сүү сүүн бүтээгдэхүүн болон малын тэжээл ба генетикийн лабораторийг нээлээ. Тус лабораторид үндэсний үйлдвэрлэгчид бүтээгдэхүүн боловсруулахдаа туршилт, судалгаа хийх боломжтой. Тухайлбал бүх төрлийн хиам, сүү, тараг, зайрмаг зэргийг шинжлэх юм байна.

Мөн тус лабораторид ажиллах эрдэм шинжилгээний ажилтнуудыг БНСУ-д бэлтгэх юм байна.

Хуваалцах
Сэтгэгдэл
Subscribe
Notify of
2000
0 Сэтгэгдэл
Inline Feedbacks
View all comments