
Энэ жил Дэлхийн хүнсний аюулгүй байдлын өдрийг “Шинжлэх ухаанч үйлдэл” уриа дор тэмдэглэж байна.
Арга хэмжээнд:
Хүнсний аюулгүй байдал ба шинжлэх ухааны үүрэг
Кодексын Үндэсний Зөвлөлийн үйл ажиллагаа
“Нэг Эрүүл Мэнд” ба салбар хоорондын хамтын ажиллагаа
Бичил биетний тэсвэржилттэй тэмцэх шийдлүүд
зэрэг сэдвүүдийг танилцууллаа.
Арга хэмжээг НҮБ-ын ХХААБ-ын суурин төлөөлөгч хатагтай Чиньюнь Дяо нээж, ХХААХҮЯ-ны дарга Д.Довчинсүрэн үг хэллээ.


