Нүб-ын Хүнс хөдөө аж ахуйн байгууллагын Өлсгөлөнгийн хувь хэмжээг газрын зураг дээр гаргасан үзүүлэлтээр Монгол улс бүдэг ягаан үзүүлэлт буюу нийт хүн амын 2.5% – 4.9% нь өлсгөлөн гэсэн 2019-2021 оны судалгаа хийгдсэн байна. Уг судалгааг тухайн улсын нийт хүн амд эзэлж буй өлсгөлөнгийн хувиар тодорхойлон гаргадаг байна.
- Нүүр
- Танилцуулга
- Хууль эрх зүй
- Мэдээ
- Хүнсний хангамж ба аюулгүй байдалБайцааГурилГурилан бүтээгдэхүүнЛууванМахМанжинМахан бүтээгдэхүүнӨндөгСармисСонгиноСүүн бүтээгдэхүүнСүүТахианы махТөмсУргамлын тосХүлэмжийн ногооХүнсний давсХүрэн манжинЦөцгийн тосЭкспорт, ИмпортБодлогоХүнсний хангамжХүнсний аюулгүй байдалТөрийн байгуулагуудын ажлууд21 аймаг ба нийслэлд хэрэгжиж буй ажлууд
- Статистик